Sagafjord

Det er klogt at bestille i god tid, hvis familiefesten skal holdes ombord på Sagafjord. Skibet har været gennem en kompromisløs renovering gennemført af Assens og Søby Værft.

Winnie Liljeborg og Liljeborg-koncernen har finansieret et opkøb og meget omfattende renoveringer af restaurantskibet Sagafjord, der i mange år har sejlet med turgæster på Roskilde Fjord. Sagafjord er oprindelig bygget som bil- og passagerfærge i 1957. I 1988 kom skibet til Danmark og blev ombygget til restaurantskib og har siden sejlet i Roskilde, men var meget slidt og medtaget, ligesom det var svært at få økonomien til at hænge sammen.

Winnie Liljeborg købte derfor Sagafjord og der blev iværksat en meget omfattende renovering med nye spisesaloner, køkken, soldæk og en fuldstændig istandsættelse af skibets motorer. Renoveringen blev gennemført i 2015 og 2016, og siden har Sagafjord i sæsonen – fra april til oktober – sejlet på fjorden med mange tusind gæster til frokost, middag, kaffe eller et særarrangement.

Sejlturen på Roskilde Fjord udgør en særlig mulighed for at se det smukke fjordlandskab fra vandsiden, og Sagafjord er en atmosfærefyldt og hyggelig oplevelse for alle skibets gæster. Som en del af den fortsatte udvikling af Sagafjord og oplevelsen ombord arbejdes der ambitiøst med bæredygtighed og brug af lokale råvarer i størst muligt omfang.

Go to Top