Udsatte børn og unges forhold

Liljeborgfonden støtter hjælp til børn og unge, der er udsatte eller på andre måder lever under vanskelige vilkår, så de får mulighed for at trives bedre socialt-, sundheds-, og uddannelsesmæssigt og får bedre vilkår i livet.

SÅDAN STØTTER VI

Liljeborgfonden stræber efter at gøre en varig forskel med de projekter, vi støtter. Fonden har en lang tidshorisont, og vi arbejder strategisk med de områder, vi har valgt at engagere os i.

Vi støtter projekter til gavn for mennesker, der har brug for ekstra hjælp og ekstra opmærksomhed. Hvis vi formår at hjælpe dem, effektivt og i tide, vil effekten af indsatsen ikke alene komme dem til gavn, men også resten af samfundet.

Målet med fondens arbejde er således at skabe nye muligheder og åbne nye døre i situationer, hvor mulighederne ikke er så mange. Gennem det arbejde ønsker Liljeborgfonden at levere et markant bidrag indenfor et vigtigt område og til gavn for en gruppe sårbare mennesker.

 

En vigtig indsats

Hjælp til sårbare børn og unge er afgørende vigtig. Både fordi den kan afhjælpe akutte situationer med vanskelige livsvilkår, og fordi hjælpen kan give langt bedre betingelser for at klare sig godt senere i livet.
Go to Top