Mødres og børns forhold

Liljeborgfonden støtter udsatte børn og mødre. Hvis vi sammen formår at understøtte mødre og børn, når de er under hårdt pres, er effekten af hjælpen meget stor. Den rigtige indsats på det rigtige tidspunkt kan bidrage væsentligt til at styrke fundamentet og mindske de alvorligste problemer.

SÅDAN STØTTER VI

Liljeborgfonden stræber efter at gøre en varig forskel med de projekter, vi støtter. Fonden har en lang tidshorisont, og vi arbejder strategisk med de områder, vi har valgt at engagere os i.

Vi støtter projekter til gavn for mennesker, der har brug for ekstra hjælp og ekstra opmærksomhed. Hvis vi formår at hjælpe dem, effektivt og i tide, vil effekten af indsatsen ikke alene komme dem til gavn, men også resten af samfundet.

Målet med fondens arbejde er således at skabe nye muligheder og åbne nye døre i situationer, hvor mulighederne ikke er så mange. Gennem det arbejde ønsker Liljeborgfonden at levere et markant bidrag indenfor et vigtigt område og til gavn for en gruppe sårbare mennesker.

 

Hjælp i de sårbare faser

Liljeborgfonden er engageret i at hjælpe mødre og børn samt gravide, fordi de faser i livet ofte er særligt sårbare. Hvis man da bliver slået ud af kurs, kan konsekvenserne være alvorlige og langvarige, derfor er der brug for et særligt fokus her.
Go to Top