Joannahuset som flagskibsprojekt

Projektet er med til at sikre, at Joannahuset fortsat kan give husly og kvalificeret støtte og rådgivning til kriseramte børn og unge. Joannahuset åbner dørene til det nye krisecenter den 15. april 2024.

Danmarks første krisecenter for børn og unge; Joannahuset, åbnede dørene i 2020 og har sidenhen hjulpet over 700 kriseramte børn og unge, der har søgt husly, støtte og rådgivning.

I 2022 støttede Liljeborgfonden projektet ’Fremtidens Joannahus – de organisatoriske rammer’ med det formål at skabe et stærkt og bæredygtigt koncept for Joannahuset og dets organisering.

Sideløbende har Liljeborgfonden erhvervet en ejendom på Frederiksberg og istandsat den med henblik på at skabe optimale, stabile rammer for Joannahusets virke. Fra april lejer Fonden ejendommen ud til Joannahuset, der fra de nye rammer på Frederiksberg fortsat skal yde hjælp til børn og unge i krisesituationer.

Med afsæt i det første projekt, er dette et længerevarende partnerskab, der både skal understøtte Joannahusets etablering i de nye fysiske rammer på Frederiksberg samt den organisatoriske udvikling og opbygning af et finansielt bæredygtigt Joannahus.

Kombinationen af de fysiske rammer og den sociale indsats gør Joannahuset til Fondens første flagskibsprojekt, og driftsstøtten er med til at give Joannahuset ro og overskud til at kapacitetsopbygge og konsolidere sig som organisation, så de fortsat kan udføre og udvikle deres kerneopgave til gavn for målgruppen.

Go to Top