Mindzone

Liljeborgfonden støtter et digitalt trivselsforløb, der skal styrke og øge elevernes selvværd og trivsel.

Mindzone har siden 2015 gennemført forløb med fokus på mental styrketræning for mere end 7.000 børn og unge mellem 10 og 19 år.

Senest har Mindzone udviklet et 12-ugers digitalt trivselsforløb med støtte fra Liljeborgfonden. Det er effekten af dette onlineforløb, der skal afprøves på 300 børn og unge fordelt mellem 7 klasser fra dagbehandlingstilbuddet ViKaSku samt 10 folkeskoleklasser, hvor der er et barn, der er kommet tilbage til egen skole efter et ophold på julemærkehjem.

Formålet med forløbet er at øge børn og unges trivsel, mindske stress og angst, styrke fællesskabet samt styrke de elever, der er i størst fare for at falde ud af uddannelsessystemet.

Der bliver i projektperioden udført en kombineret virknings- og effektevaluering af Als Research for at belyse i hvilken grad børnegruppernes trivsel og selvværd har gavn af forløbet. Forhåbningen er, at børnene efter forløbet er blevet så gode til mental styrketræning, at de selv kan fortsætte træningen efterfølgende og opretholde de positive forandringer.

Go to Top