Det glasklare hjerte

Henrik Wivel har skrevet en ny biografi om L.A. Ring. Udgivelsen af bogen, Det glasklare hjerte, har modtaget støtte fra Liljeborgfonden.

Strandberg Publishing har modtaget støtte fra Liljeborgfonden til udgivelse af Henrik Wivels forskningsbaserede biografi, Det glasklare hjerte, om maleren L.A. Ring. Bogen viste sig at være meget populær, og Fonden har derfor desuden støttet et yderligere oplag. Bogen er dyr at trykke, fordi den er af virkelig god kvalitet, så et yderligere oplag uden økonomisk støtte var ikke en mulighed til en realistisk pris.

Bogen er blevet særdeles godt modtaget af anmelderne, og foreningen L.A. Rings Venner har været aktivt involveret i arbejdet med bogen. Malerens tid i Roskilde og på Sankt Jørgensbjerg udgør en vigtig del af fortællingen, så Fonden har vurderet, at bogen kunne bidrage til at øge kendskabet til L.A. Rings særlige forhold til byen og til hans atelier, som i dag, efter en omfattende renovering finansieret af Fonden, fungerer som besøgscenter drevet af L.A. Rings Venner.

Go to Top